SEO advies.

Daar zit je dan met je website, eindeloos te wachten totdat er eindelijk eens een fatsoenlijk aantal bezoekers voorbij komt en contact met je opneemt. Of op die bestel-knop klikt. Wat dacht je ervan als we daar samen eens verandering in gingen brengen?

Met een online SEO advies van een uur kan ik al voor een groot verschil zorgen en stroomt die mailbox van je binnen afzienbare tijd vanzelf vol.

Liselore.online

Dit houdt het SEO advies in.

Zodra je een SEO advies bij me bestelt, ga ik met een stofkam door je website. Ik lees je teksten, controleer de techniek, ga na wie jouw doelgroepen zijn en waar jouw kansen liggen.

Hierna volgt er een online SEO advies via Zoom waarbij ik je in een uur precies uitleg wat jij aan je website moet aanpassen om ervoor te zorgen dat jouw ideale klant je gaat vinden en bij je gaat kopen.

Geen nood, dit zijn geen ingewikkelde aanpassingen. Je hebt over het algemeen geen technische kennis nodig om mijn adviezen door te kunnen voeren.

Tijdens dit SEO advies geef ik:

  • Tips hoe je de domein autoriteit van jouw specifieke website kunt laten groeien;

  • Minimaal 3 zoektermen waarmee je een goede kans maakt om op de eerste pagina van de Google zoekresultaten te komen;

  • Tips om je van je concurrenten te onderscheiden;

  • Een nieuwe visie op jouw aanbod en unique selling points. Ik laat je precies zien waar jij te bescheiden over doet;

  • Gezelligheid van mijn teckel, want die vindt het vaak leuk om tijdens Zoom sessies op mijn schoot te liggen.

Tevreden klanten.

Binnen een paar weken na het SEO advies van Liselore schoot mijn website omhoog in Google. Met meerdere zoektermen sta ik nu op de eerste pagina van de zoekresultaten.

Diana Monteny

De Bezem door je Leven

Ik heb eerder workshops en trainingen op het gebied van SEO gevolgd, maar het bleef ‘een dingetje’. Dankzij het concrete SEO advies van Liselore weet ik nu precies hoe SEO werkt en hoe ik het kan toepassen.

Sanna Kok

Tekst & Gebaar

Wat moet dat gaan kosten?

Met het persoonlijke SEO advies geef je jouw website een flinke kickstart. Als je alle tips en trics die ik je geef toepast, is de kans groot dat je de investering van € 195,- (exclusief BTW) binnen een paar maanden hebt terugverdiend.

Je hoeft niet bang te zijn dat je een tip mist, want ik neem de Zoom sessie voor je op en stuur die na afloop via WeTransfer naar je toe. Zo kun je het altijd nog eens rustig opnieuw bekijken.