SEO teksten laten schrijven.

 

Natuurlijk, iedereen kan teksten schrijven. Zo moeilijk is dat in principe niet. Maar SEO teksten schrijven die van website bezoekers ook echt klanten maakt, dat is een ander verhaal. Kies er daarom voor om SEO teksten door een ervaren professional te laten schrijven. Daar knapt je website (en je omzet) flink van op!

3 redenen om vandaag nog je SEO teksten te laten schrijven

1. Een buitenstaander zoals ik heeft een andere kijk op jouw onderneming dan jijzelf. Ik zie eerder wat jouw unique selling points zijn en waar jij te bescheiden over doet. En dat ga ik vervolgens in teksten ongegeneerd benadrukken zodat potentiële klanten eerder voor je zullen kiezen.

2.  Ik schrijf niet alleen SEO teksten die hoog in de Google zoekresultaten belanden. Ik ga na wat de mensen uit jouw doelgroep(en) zoeken. Op basis van hun zoekintentie bepaal ik de inhoud van de SEO teksten. Op die manier worden lezers kopers.

3.  Zeg nou eens eerlijk, heb jij zin om zelf SEO teksten voor je website te gaan schrijven? Het is een heel gedoe als je dat niet regelmatig doet en het is nog maar de vraag of je echt tevreden gaat zijn met het uiteindelijke resultaat. Doe jezelf een lol en laat mij je SEO teksten schrijven. Je verdient het makkelijk terug!

De basis van een goede SEO tekst.

SEO teksten hebben pas echt effect als er vooraf is gekeken welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt. En waar ze precies naar zoeken. Ook is het belangrijk om te weten naar welke zoektermen veel wordt gezocht en naar welke niet.

Als je er voor kiest om mij je SEO teksten te laten schrijven, begin ik eerst met een gedegen zoektermenonderzoek. Waarom noem ik dit onderzoek niet zoals bijna alle anderen een zoekwoordenonderzoek? Omdat zoekwoorden achterhaald zijn.

Dit kun jij verwachten van mijn zoektermenonderzoek:

  • Je krijgt een overzichtelijke lijst met zoektermen waar je echt wat aan hebt (dus geen ellenlange Excellijsten met honderden lukrake termen).
  • Ik kijk met welke zoektermen jij daadwerkelijk kans maakt om op de eerste pagina van de Google zoekresultaten te komen.
  • Met het onderzoek wordt duidelijk hoeveel mensen uit jouw doelgroep maandelijks deze zoektermen gebruiken en wat jij aan bezoekersaantallen kunt verwachten.

Tevreden klanten.

Ik wist niet dat het mogelijk was, maar in slechts een paar gesprekken wist Liselore genoeg over mij en mijn bedrijf om juiste, pakkende teksten te schrijven. Haar aanpak, een goed gesprek, één tekst goed zetten en daarna de overige teksten aanpakken werkt goed. Tevens kreeg ik vooraf telkens een planning waardoor ik wist wanneer ik teksten en updates kon verwachten.
De documenten die Liselore me uiteindelijk aanleverde zijn helder van structuur, waardoor de metadata eenvoudig aan mijn website toe te voegen is.
Het is prettig overleggen met Liselore, ze neemt de tijd voor je en luistert. Ze is niet alleen geïnteresseerd in je zakelijke verhaal, maar ook in de persoon erachter. Ik ga Liselore zeker aanbevelen aan klanten of andere ondernemers die behoefte hebben aan een betere vindbaarheid online.

Julia van Orsouw

Van Orsouw Consultancy

Liselore is snel, communicatief en flexibel. Wat ik vooral in haar aanpak waardeer is dat zo echt advies geeft. Dat betekende in ons geval dat we soms voor een andere aanpak gingen dan ik vooraf in mijn hoofd had. Fijn vind ik dat!

Maurice van Dinther

WAFL

Is het nog iets te spannend?

Het is nogal wat, om iemand anders jouw SEO teksten te laten schrijven. Misschien ben je wel heel eigenwijs en wil je het toch liever eerst zelf proberen. Dat kan. Maar download dan wel eerst even mijn  e-book waarin ik in 10 stappen de basics van SEO uitleg. Zo kun je zelf een start maken met het verbeteren van je website.

En als dat niet werkt, kun je alsnog beslissen om mij die  SEO teksten te laten schrijven.